Kontakta oss. Idag.

Kontakta oss. Idag.

Är du nyfiken på tryckt elektronik och hur du kan använda det i din verksamhet? Har du en idé där du tror att tryckt elektronik kan vara lösningen? Eller behöver du hitta ett sätt att spara pengar i din produktion av elektroniska komponenter? Kontakta oss så diskuterar vi vidare.

Printed Electronics Arena
RISE Acreo
Box 787
601 17 Norrköping

Besöksadress: Bredgatan 33, Norrköping
Telefon: 072-245 46 74

Börja använda tryckt elektronik

Vi vill se dig som en del i vårt nätverk och erbjuder strategiska samverkansdiskussioner där vi kopplar samman olika aktörer genom våra aktiviteter. Som deltagare i vårt nätverk ökar affärsmöjligheterna för alla parter och med hjälp av den omvärlds- och framtidsanalys som PEA bedriver utvecklas vi tillsammans.

Nätverket utvecklas ständigt med hjälp av workshops, nya affärsrelationer och klustermöten. Den primära målgruppen utgörs av regionala aktörer som på olika sätt kan vara en del i värdekedjan. Som exempel finns förpackningsföretag och reklambyråer som ser tryckt elektronik som vägen till en breddad produktportfölj men även direkta varumärkesägare som ser teknikens affärsnytta.

Utforska möjligheterna
med tryckt elektronik

På Printed Electronics Arena kan du utveckla dina produkter för den uppkopplade världen. Vi kan skapa elektronik i nya former, från enskilda komponenter till hela system. Med bas i konventionell produktionsteknologi och användning av smarta elektroniska material kan vi utveckla sensorer, prototyper och hybridsystem som kombinerar det bästa av flera världar för många branscher som t.ex. Wearables, IoT, Medtech, Industri 4.0 och smarta förpackningar.

Vi hjälper stora och små företag med rådgivning, teknikutveckling och prototypframtagning och är ett bra bollplank även inom kommersialisering av teknik.

Kom och se med egna ögon

Nyfiken på tryckt elektronik? Vill du diskutera hur tryckt elektronik kan bli en del av din verksamhet? Eller bara ta en tur i våra fantastiska lokaler i Norrköping? Skicka ett mejl till Anna Malmström och be om att få göra ett studiebesök.

Partners & Sponsorer: